OVER MODESOKKENOver Modesokken

Modesokken is een iniftiatief van VOF de Leerfabriek


Modesokken is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende webshop in sokken. Met merken als Falke, JBS, Bonnie Doon, Esprit, Happy Socks en vele andere onderscheiden we ons van de massa.

Modesokken

ONZE VOORDELEN

gratis verzending

14 dagen bedenktijd

veilig betalen

snel in huis

Voor betaling vanaf €20,- rekenen wij geen verzendkosten. Bij een kleinere bestelling wordt er €3,- aan verzendkosten in rekening gebracht. Voor bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in het bezit is. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen. Voor bestellingen binnen Nederland kun je veilig betalen via iDEAL. Zo handel je direct tijdens het bestelproces de betaling af met je eigen bank in je vertrouwde online betaalomgeving. Je kunt ook achteraf betalen via Billink. Bestel je op werkdagen voor 22.00 uur, dan geldt dat je artikel twee dagen later al wordt bezorgd. We zijn voor een deel wel afhankelijk van externe partijen, waardoor de bezorging in een enkel geval vertraagd kan zijn.
 

WIE ZIJN WIJ?

HEIN VAN OERS

ROEL PUTS

ROELANT SCHOOTS

WEBSHOPHELD

Modesokken is ooit begonnen als leerobject om onze lessen in het MBO-handelsonderwijs te kunnen voorzien van echte praktijk.
Naast onze lesgevende taak, houden we ons ook bezig met de ontwikkeling van het onderwijs en het integreren van de beroepspraktijk in onze opleidingen. Om dit voor onze leerlingen te verlevendigen en onze eigen kennis te vergroten zijn we een onderneming gestart. Dit doen we in alle openheid: leerlingen kunnen alle informatie krijgen over onze activiteiten.


Al onze opgedane ervaringen hebben uiteindelijk weten te vertalen naar een lesmethode. Webshopheld is daar het resultaat van: een manier om leerlingen een eerste kennismaken te laten hebben met de wereld van het online ondernemerschap.